Prosjekter

Tilbygg

Bleik Landsbyservice

Dette prosjektet er et tilbygg. En utvidelse av en populær kafé på Bleik. Tilbygget gir rom til utvidelse av serveringsdisk, kjøkken samt 50 sitteplasser. I tillegg er løsningen fordelaktig for varemottaket og gir eierne mulighet for utvidelse av butikkarealet.

Bleik skole

Her måtte vi bygge inn eksisterende trapp for å få til en bedre garderobeløsning for elevene samt et arbeidsrom for lærerne. I tillegg laget vi et nytt inngangsparti med en bod og rullestolrampe.

Renovering

4-mannsbolig

Dette var en av forsvarets nedslitte 4-mannsboliger, som Bård ville pusse opp og lage moderne leiligheter til utleie. På loftet ønsket han å innrede en stor leilighet til sønnen.
Vi møttes og tok mål, bilder og snakket om hvordan han hadde sett det for seg. Det var noen utfordringer da det skulle lages en leilighet av et loft som før var delt inn til 4. Noen vegger var jo ment som støtte til tak og bæring av tyngden av dette. Men ved hjelp av nye bærevegger og bjelker klarte vi å få en fin leilighet med flott utsikt på toppen av 4-mannsboligen. Alle leilighetene skulle også ha store verandaer til å kunne nyte sommerværet på. Jeg tegnet forslag på plan og fasader og sammen redigerte vi tegningene helt til Bård var fornøyd med resultatet. Når han følte at dette ble rett anså vi tegningen som ferdig til å kunne søke kommunen og finne håndverkere.

Skoleveien

Her var et ungt par med 2 barn som hadde overtatt et gammelt, og slitent hus, men som ønsket å utvide og modernisere slik at det passet til en moderne familie på 4 uten å miste sin gamle stil.
Vi møttes i «gammelhuset» og tok mål og bilder samtidig som paret fortalte hva de ønsket seg i huset og hvordan dette kunne løses.
Jeg gikk hjem og tegnet et forslag som de fikk se på i fred og ro. Paret kom så med ønsker om å flytte litt vegger og vindu slik at de ble fornøyd med huset og etter et par runder med forbedringer anså vi tegningen som ferdig. Søknader og håndverkere ble kom i havn og nå har paret fått seg et stort hus med moderne løsninger, men som beholdt sin gamle sjarm.

Irenes fjøs

Irene og ektemannen hadde kjøpt et lite småbruk på Fiskenes og bygget et flott lite hus for å bo i, men Irene hadde en drøm om å gjøre fjøsen om til et Yoga-studio med utsikt til Andfjorden og Senjafjellene.
Det var viktig at det fortsatt skulle syntes at det var en fjøs, men samtidig skulle den innredes som Yogastudio som også kunne brukes som gjestehus.
Dette var en ekstra morsom oppgave, for det er moro og ta vare på det gamle og likevel få det til å bli moderne og funksjonelt. Låvebrua er inngangsparti og det skrå gulvet er beholdt, mens det innenfor åpner seg opp et fantastisk rom med store vindu ut mot fjorden og fjellene. Vi beholdt bjelkene i den opprinnelige fjøsen, slik at det dannet en god atmosfære i rommet. Her kan du virkelig hente inspirasjon og energi til å takle vanskelige dager. Utvendig ser det fortsatt ut som en fjøs med låvebru
og det hele, den har bare noen store vindu ut mot vest.

Fjøs til hytte

Trine hadde kjøpt et lite hus på bleik som det fulgte med en liten falleferdig fjøs. Fjøsen var «vernet» så den kunne ikke rives og den tok mye av den fine utsikten til havet og midtnattsola. Trine fikk en ide om å restaurere fjøsen og lage en «hytte» ut av den.
Vi hadde litt utfordringer med at det var en liten fjøs som nå skulle romme mange viktige fasiliteter som bad, kjøkken, soverom og stue. Her måtte vi tenke litt ut av boksen og fikk til en moderne og fin løsning. Med panoramavinduer ut mot storhavet, har Trine fått en flott hytte samtidig som fjøsen ble bevart i form og størrelse slik som kommunen og myndighetene hadde bestemt.

Nybygg

Fritidshus Bø

Mer info kommer...

Enebolig

Mer info kommer...

Hjemmeside opprettet av