Om meg

Anne Louise Flaten

Fra jeg var bitteliten har jeg elsket å tegne og innrede hus. I 1987 ble jeg ferdigutdannet teknisk tegner innen byggfag og har siden da jobbet med min lidenskap. I løpet av min lange karriere har jeg fått oppleve mange sider av fagfeltet. Jeg har tegnet og bidratt til alt fra tunneler og andre store betongkonstruksjoner til offentlige institusjoner og mindre private fritidsboliger. Store deler av tiden har jeg jobbet ut fra egen bedrift, men jeg har også vært ansatt i større ingeniør- og entreprenørfirma både i Oslo og i Vesterålen.


I dag er jeg bosatt på Bleik på Andøya, og som selvstendig teknisk tegner har jeg konsentrert meg om oppdrag i noe mindre målestokk. Eksempel på dette er eneboliger, tillbygg, garasjer, hytter og renovasjoner av ulik art og omfang. Du finner konkrete eksempler under fanen Prosjekter. Jeg tar også oppdrag innen innredning og planløsninger.

Gjennom mange år som utøvende fagperson har jeg også bygd opp høy kompetanse innen formaliteter omkring VVS, byggesøknader og anbudsutsendinger. Dette er en viktig del av en hver byggeprosess og jeg kan bistå med å få disse levert til riktig plass, riktig utfylt, til riktig tid og i riktig rekkefølge. I tillegg har jeg et stort nettverk av dyktige og sertifiserte håndverkere i Vesterålsregionen som står klar til å gå til arbeid om du ønsker bistand med det.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

Hjemmeside opprettet av